List of products by brand Stuc & Staff

Clayfinish leemstuc (Stuc & Staff)

STSFCLAY
Met Clayfinish biedt Stuc and Staff is een dunlagige afwerkpleister op basis van klei, marmerpoeder en fijn zand voor binnen. Deze leemstuc / is verkrijgbaar als normale en fijne variant.Er zijn 27 standaard kleurvarianten maar elke gewenste kleur is mogelijk. Telefonisch/ per mail te bestellen i.v.m. verzendkosten. Minimale afname: 5 zakken.
Product beschikbaar met verschillende opties

Kalei (Stuc & Staff)

STSTKAL
Eigenheym natuurlijk wonen is importeur in Nederland van Stuc & Staff producten zoals leemfinish, Stuc & Floor glansstuc & Kalei. Kaleien is een Eeuwenoude techniek (minerale kalkverf) om o.a. gevels en betonnen schuttingen op een authentieke manier af te werken.Telefonisch/ per mail te bestellen i.v.m. verzendkosten. Minimale afname: 5 zakken. 
Product beschikbaar met verschillende opties

Stuc & Floor (Stuc & Staff)

STST
Stuc and Floor is een kalkglanspleister op basis van natuurzuivere luchtkalk, oftewel hydraatkalk. Met Stuc and Floor creëert u fluweelzachte, glanzende oppervlaktes met een subtiele, genuanceerde kleurschakering. Stuc and Floor is geschikt voor toepassing op wanden en vloeren, ook in vochtige ruimtes en natte cellen*. 
Product beschikbaar met verschillende opties
Product added to wishlist
Product added to compare.

Deze site maakt gebruik van cookies. Geen zorgen, we doen er niets raars mee en gaan u niet ongevraagd lastig vallen.