Eigenheym verwerkt dagelijks o.a. Claytec en Tierrafino leemstuc, kalkstuc, kalei, isolatie en waterdichte kalk-glansstuc van Stuc & Staff (Stuc & Floor). Toe aan een verbouwing en op zoek naar vakmensen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen o.a. de volgende werkzaamheden voor u uitvoeren:

Leemstuc
Kalkstuc
Kalei
(Waterdichte) kalk glansstuc op vloer en badkamer
(na)isolatie
kalk hennep

 
Liever zelf aan de slag? We beschikken over een machine (spuitmachine en mixer) waarmee leem en kalk gemakkelijk machinaal verwerkt kan worden. U kunt deze machine huren (incl. vakmensen die u helpen en begeleiden). 
Neem contact met ons op voor meer informatie.

Heeft u interesse om ons in te huren maar weet u niet goed welke keuzes u moet maken of u wilt meer informatie?
U wilt graag bijv. leemstuc bij ons kopen maar moet nog een kleur kiezen? En u wilt graag wat voorbeelden zien? Wij hebben diverse samples en stalen van verschillende materialen die we u kunnen laten zien.

Bezoek ons atelier in Eindhoven (alleen op afspraak)

Adres & contactgegevens

De Steenmarter 5b
5622 NJ Eindhoven
info(at)eigenheym.nl
Tel. +31 6 1366 2451

Omgevingskaart

Parkeren
Er is voor onze deur helaas slechts beperkte parkeergelegenheid. In de Steenmarter zelf geldt een parkeerverbod (i.v.m. blokkeren garages). Wij raden u aan om in de omgeving te parkeren. In de Wezelstraat is bijv. een grote parkeerplaats. Komt u grote en zware spullen ophalen dan helpen wij u uiteraard en zorgen we dat u voor onze deur kunt inladen. Kijk echter eerst even of er plek is.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Deze site maakt gebruik van cookies. Geen zorgen, we doen er niets raars mee en gaan u niet ongevraagd lastig vallen.