VERZENDEN, VERZENDKOSTEN EN BEZORGEN


Levertijd

We proberen leem- en kalk zo snel mogelijk te leveren. Soms moeten deze producten echter nog gemaakt worden op het moment dat u ze besteld. Over het algemeen duurt dit ongeveer 3 dagen-1 week. Soms is een product echter niet voorradig of doet de bezorgdienst er iets langer over en zou het een dag langer kunnen duren. De indicatie is dus geen garantie. Levertijden naar het buitenland kunnen oplopen tot een week na ontvangst betaling. Wij doen uiteraard ons best om de levertijd zo accuraat mogelijk weer te geven. Mocht een artikel niet voorradig zijn dan nemen wij contact met u op om te bespreken wanneer het product geleverd kan worden.
Voor bepaalde artikelen zoals glansstuc en bigbags Leem geldt een levertijd van ongeveer 3 werkdagen. Neem altijd even contact met ons op via +31 (0)6 1366 2451. Bigbags en Glansstuc kunt u uitsluitend telefonisch bestellen.

Verzendkosten
Per bestelling worden verzendkosten in rekening gebracht. Deze kosten worden duidelijk vermeld in de winkelwagen. U dient hiervoor wel eerst uw adresgegevens in te vullen zodat ons systeem de correcte verzendkosten kan berekenen.

Voor de meeste produkten geldt:Nederland
Bestellingen tot € 100 (ex. btw) = €5,95 verzendkosten.
Bestellingen vanaf € 100 (ex. btw) worden gratis geleverd.

Voor zakken basisleem en zakken stuc/leem/kalk (20 en 25 kg) en bigbags gelden andere transportkosten. Helaas kunt u deze momenteel (nog) niet online bestellen. Neem hiervoor contact met ons op.

België
Bestellingen tot € 100 (ex. btw) = €9,95 verzendkosten.
Bestellingen vanaf € 100 (ex. btw) = €5,95 verzendkosten.

Voor zakken basisleem en zakken stuc/leem/kalk (20 en 25 kg) en bigbags gelden andere transportkosten. Helaas kunt u deze momenteel (nog) niet online bestellen. Neem hiervoor contact met ons op.

Bestellingen uit het buitenland
Voor bestellingen vanuit het buitenland worden meerkosten in rekening gebracht afhankelijk van het afleveradres; neem hiervoor contact op met ons via telefoonnummer +31 (0)6 1366 2451

.
Belgische klanten kunnen betalen met MisterCash.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Deze site maakt gebruik van cookies. Geen zorgen, we doen er niets raars mee en gaan u niet ongevraagd lastig vallen.