Emente Acrolin grondverf

Emente Acrolin grondverf

EMACRO
€ 39,95
Inclusief belasting

Isolerende hechtgrondlaag om aan te brengen onder Satola, Japanlac in het bijzonder en onder Matsola en Tempera op diverse ondergronden. 

Isolerende hechtgrondlaag om aan te brengen onder Satola, Japanlac in het bijzonder en onder Matsola en Tempera op diverse ondergronden.

Verkrijgbaar in:
1 L
2,5 L

Eigenschappen
Acrolin is een matte waterverdunbare grondlaag op basis van speciale oliën. Acrolin zorgt voor superieure hechting en vlekisolatie op diverse probleem ondergronden.

Toepassing
Acrolin is een sterk hechtende grondlaag voor ondergronden bestaande uit hout, kunststof of bepleistering. Mag zowel binnen als buiten worden toegepast. Op zeer poreuze ondergronden 10% water toevoegen. Voor gebruik goed oproeren. Isoleert waterranden en harsvlekken en hecht uitstekend op gladde probleemondergronden zoals ceramische tegels, kunststof, glas en tropische houtsoorten. Kan toegepast worden met de kwast, roller en spuit applicatie.

Gebruik
Toe te passen binnen- en buiten op een homogene ondergrond vrij van stof, vetten en andere vervuilingen. Glanzende oppervlakken vooraf mat schuren. Meestal volstaat 1 laag, bij stringente vlekken een tweede laag aanbrengen. Niet aanbrengen bij temperaturen onder 5 °C en/of bij regenachtige weersomstandigheden. Niet toepassen op vochtige ondergronden of ondergronden die nog alkalisch zijn. Na gebruik het gereedschap reinigen met voldoende water en weinig detergent.

Het gemiddeld verbruik bedraagt 10 tot 12 m2/L.
Droogtijd bij kamertemperatuur : 4 uur.
Niet toepassen op vochtige ondergronden.

Toepassing binnen/buiten
Binnen
Ondergrond
Verf voor muren, hout en meubelen
Verf soort
Grondverf en primer
Merk
Emente
100 Items
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Deze site maakt gebruik van cookies. Geen zorgen, we doen er niets raars mee en gaan u niet ongevraagd lastig vallen.