Emenate Matsola Foundation grondverf

Emenate Matsola Foundation grondverf

EMMATFOUN
€ 30,95
Inclusief belasting

Ademende en fixerende grondlaag om aan te brengen onder Matsola, Satola en Tempera op ondergronden bestaande uit bepleistering, gipskarton en hout.

Eigenschappen
Matsola Foundation is een matte onverzeepbare waterverdunbare grondlaag op basis van speciale harsen. Matsola Foundation zorgt voor glad en dekkend uitzicht.

Toepassing
Matsola Foundation is een matte, ademende grondlaag voor stabiele ondergronden bestaande uit bepleistering, gipskarton en hout. Mag zowel binnen als buiten worden toegepast. Op zeer poreuze ondergronden 10% water toevoegen. Voor gebruik goed oproeren. Verminderd het doorslaan van herstelde delen of delen met een verschillende absorptie. Kan toegepast worden met de kwast, roller en spuitapplicatie.

Gebruik
Toe te passen binnen- en buiten op een homogene ondergrond vrij van stof, vetten en andere vervuilingen. Glanzende oppervlakken vooraf volledig mat schuren. Meestal volstaat 1 laag . Op zeer poreuze ondergronden een verdunde laag aanbrengen en indien nodig een tweede laag aanbrengen. Niet aanbrengen bij temperaturen onder 5 °C en/of bij regenachtige weersomstandigheden. Niet toepassen op vochtige ondergronden Na gebruik het gereedschap reinigen met voldoende water en weinig detergent.

Het gemiddeld verbruik bedraagt 8 tot 10 m2/L.
Droogtijd bij kamertemperatuur : 4uur.
Niet toepassen op vochtige ondergronden. 

Toepassing binnen/buiten
Binnen
Ondergrond
Verf voor muren, hout en meubelen
Verf soort
Grondverf en primer
Merk
Emente
96 Items
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Deze site maakt gebruik van cookies. Geen zorgen, we doen er niets raars mee en gaan u niet ongevraagd lastig vallen.